Berhati-hati dengan Vimax Palsu!!!


Vimax adalah satu produk herba lelaki yang hebat. Mana-mana produk yang mendapat sambutan pasti akan ada lanun yang akan mengambil kesempatan untuk menciplak produk tersebut.

Sebagai seorang pembeli, anda harus dapat kenal pasti Vimax asli dan ciri-cirinya. Ini kerana, ramai yang mendakwa mereka menjual vimax asli. Vimax repacking dan vimax untuk orang Asia dan sebagainya. Semua kenyataan itu adalah kenyataan untuk melindungi diri mereka daripada terbongkarnya mereka menjual vimax tidak asli.   Jika kita bertanya pelbagai alasan diberikan tetapi sebarang bukti yang kukuh.


Ciri-ciri Vimax asli dan tulen


Vimax asli atau original tidak meninggalkan kesan serta-merta pada penggunaannya. Jika anda makan 1 biji kapsul vimax dalam beberapa minit dan jam anda akan bertenaga seperti superman. Anda harus teliti ketulenannya. Vimax asli seperti ubat herba yang lain mengambil jangkamasa yang perlahan atau dalam bahasa senang “cool” tanpa kesan mendadak.
Vimax asli anda boleh kenal pasti dari batch no yang terletak pada sticker vimax.Batch no ini akan berubah-rubah daripada masa kesemasa.
Vimax tulen tidak memberi tegangan serta merta selepas pengambilannya. Vimax berfungsi sebagai sumber makanan tambahan untuk proses pemanjangan dan pembesaran alat sulit.
Vimax tulen tidak mendatang kesan sakit kepala selepas  pengambilannya. (seperti rasa kepala mengembang)
Vimax tulen tidak mendatang kesan sakit badan selepas pengambilannya. (seperti rasa lenguh-lenguh)
Vimax tulen tidak mendatang kesan hidung tersumbat selepas pengambilannya. (seperti rasa stuffy nose).
Vimax tulen tidak mendatang kesan mata berair/ mata merah selepas pengambilannya
Vimax asli tidak pernah direpack.semua dijual dalam botol 30 kapsul. Pastikan botol berkualiti dan ada thermal text dibawah botol.
Vimax asli didatangkan terus dari Canada tanpa melalui negara-negara lain.
Vimax asli tidak akan dijual terlalu murah.Adakalanya dijual 30 kapsul dengan harga yang tidak munasabah


Ramai yang terbeli vimax tiruan akhirnya mengakui mereka telah terpedaya dengan tipu helah penjual yang menjual dan mendakwa mereka menjual vimax asli. Ada juga yang tidak tahu mereka terbeli vimax tiruan dan masa telah menceitakan segala-galanya.

Akhirnya mereka berjumpa dengan vimax original dan asli dan sendiri menilai apakah perbezaan ketara. Bagi pembeli baru anda dinasihatkan menonton video dibawah untuk mengenalpasti vimax asli atau tiruan.
Dapatkan Vimax Asli melalui laman web ini!

Laman UtamaBeli VimaxBlog LelakiTestimoni Vimax


www.vimax2u.com
Hakcipta Terpelihara 2012