vimax



Daripada : Mizi, Global Herbs Resources
Tarikh :
Per :  Vimax Lambang Lelaki Sejati

Salam sejahtera sahabatku,

Sebagai seorang lelaki sejati, apa yang anda inginkan?

  • Inginkan Zakar Lebih Panjang?
  • Inginkan Zakar Lebih Besar dan Keras?
  • Inginkan Tingkatkan Keinginan Seks dan Stamina?
  • Ingin Hentikan Pancutan Pramatang?
  • Ingin Tahan Lama dalam Hubungan Seks?

Segala Keinginan Anda Kini Telah Ada Jawapannya!  Kenapa Lelaki inginkan kehebatan? Saya ingin anda baca keratan akhbar Kosmo di bawah ini:



Kenapa perkara ini terjadi?

Suami tidak mencapai ereksi yang sepatutnya
Isteri tidak pernah atau jarang mencapai orgasma
Suami mati pucuk
Cepat letih sewaktu melakukan hubungan seks
Zakar kecil, pendek serta tidak padat
Isteri bosan kerana suami cepat pancut setiap kali bersama
Kurang keinginan nafsu seks samada dari pihak suami mahu pun isteri

Saya pasti anda faham bahawa hubungan seks merupakan perkara yang amat penting dalam hubungan suami isteri. Mengaku sajalah kerana ini bukan perkara main-main. Laporan Kosmo di atas menunjukkan keretakan rumahtangga berpunca daripada tidak puas dalam hubungan seksual.

Habis tu, tak kan anda nak tengok atau biarkan perkara sebegini berlaku, mungkin pada anda juga?




Anda harus bertindak sekarang!!! Saya ada bawakan berita gembira untuk lelaki yang inginkan kebahagiaan dalam melayari alam rumahtangga. Kalau anda rasa senjata anda sudah cukup 'power' untuk memberikan kebahagiaan kepada pasangan anda, saya rasa anda tidak perlu teruskan untuk membaca info seterusnya dalam laman web ini.

Memperkenalkan Khas Untuk Anda

Vimax Herba Untuk Lelaki


Satu Penemuan Yang Heboh Diperkatakan Di Dalam Media Antarabangsa Tentang Vimax!


Apakah kelebihan dan manfaat menggunakan Vimax?


Memanjangkan zakar sehingga 4 inci dalam masa 3 bulan !
Boleh meningkatkan keinginan seks dan stamina anda
Bagi pembinaan zakar yang lebih besar, lebih keras
Menjadikan Zakar Lebih kukuh dan kepuasan seks yang lebih maksimum
Memberhentikan  pramatang pancutan mani
Rupa zakar anda yang besar dan panjang akan membangkitkan keinginan pasangan anda untuk seks
Kesan perubahan akan kekal selamanya

Vimax Hebat Sangat Ke?


Apa benda la  Vimax ni kan?

Vimax adalah makanan tambahan (atau Food Supplement) untuk para lelaki. Ianya 100% diformulasi dan diperbuat daripada herba-herba terhebat.

Vimax terdiri daripada formulasi herba-herba terbaik seperti Epunedum Sagitum (Horny Goat Weed), Ginkgo, Ginseng, Saw Palmetto, Cayenne Fruit untuk menjadikannya Pil Herba No 1 untuk para lelaki.

Dengan amalan Vimax, lelaki mampu keluar dengan lebih YAKIN dan KONFIDEN . Dan ini adalah bersifat KEKAL .

Vimax memberikan kesan dan faedah yang KEKAL .

Maklumat Herba Vimax


Epimedium Sagittatum atau Horny Goat Weed 
Dikenali di China sebagai Yin Yang Huo.
Doktor perubatan yang terbaik di China melaporkan herba ini mampu mencetuskan libido di samping meningkatkan fungsi ereksi. Digunakan untuk mengembalikan tenaga seksual di samping keletihan yang melampau. Secara amnya, ia berfungsi dengan membebaskan testosterone yang membenarkan anda memiliki kehendak seksual dan tenaga batin yang tinggi, di samping menambah sensasi seksual dan fizikal.

Cayenne Fruit
Digunakan untuk mencegah penyakit serta mengawal keseimbangan
pengaliran darah. Ia juga mampu mencegah angin ahmar dan serangan sakit jantung dengan meningkatkan keaktifan jantung (bukan tekanan darah). Ia juga berupaya membina semula tisu - tisu yang lemah serta membantu dalam mencegah keletihan.

Ginkgo

Kegunaan ginkgo dalam perubatan telah wujud sejak 5,000 tahun dahulu dalam amalan perubatan China. Herba ini mampu membantu otak, sistem saraf utama  dan gejala mati pucuk. Ginkgo dikenali kerana mampu meningkatkan aliran darah ke dalam otak yang mana membantu kepada fungsi mental. Herba ini juga meningkatkan aliran darah ke dalam sistem zakar yang mana turut meningkatkan fungsi seksual.


           

Ginseng
Digunakan untuk mendapatkan tenaga tambahan. Sekumpulan saintis Rusia mendapati Ginseng merangsang aktiviti fizikal dan mental dan mempunyai kesan yang positif terhadap kelenjar seks dan menambah prestasi. Digunakan untuk merawat gejala mati pucuk di mana ia mengawal keseimbangan tekanan darah di samping merawat dan membaiki sistem badan.

Ia juga menyumbang kepada perkembangan tisu - tisu sarah. Satu elemen penting di dalam ginseng ialah ginsenosides yang mengubah aliran darah ke otak dan sistem zakar. Ginseng juga membantu kepada masalah ketidaksuburan dan ejakulasi pra matang


Bilakah keputusan maksimum dapat dilihat ?

MINGGU 4: Dalam beberapa minggu perubahan ketara akan kelihatan di mana keluasan zakar anda  dan pembinaan lebih panjang berkekalan

MINGGU 8: Kemudian, selepas sebulan atau dua, anda akan menyaksikan satu perubahan dalam  kepanjangan zakar anda dan sekali lagi anda akan perhatikan zakar lebih besar dan lebih tebal.

MINGGU 9+: Perubahan ketara di mana saiz yang lebih panjang dan besar seperti yang
anda idamkan dan mimpikan selama ini.


Vimax Ada Kesan Sampingan Ke?

Jawapan adalah TIDAK. Vimax Pills dibuat dari 100% bahan semula jadi. Ia adalah satu  formula herba yang selamat yang tidak memerlukan preskripsi doctor. Apa yang anda perlukan ialah anda perlu minum air suam dengan kadar yang banyak. Vimax 100% Herba Selamat Dan alam bahan-bahan semulajadi.




Anda Masih Belum Yakin Dengan Vimax? Jom Lihat Testimoni!




Vimax Terbukti Hebat!

Berhati-hati dengan VIMAX Palsu!


Setiap unit Vimax yang diimport dari Canada yang berada di dalam pasaran dipek dan dipasarkan 30 kapsul di dalam botol. Tiada proses pembungkusan semula atau repacking terlibat, produk Vimax yang dipasarkan adalah seperti mana yang diimport dan dibekalkan oleh pihak prinsipal Vimax (pillsexpert.com). berkapasiti  100cc/ 80 cc untuk bekalan suplemen selama 30 hari/ 1 bulan

Pastikan Anda Membeli Vimax Original dari Kami!

Sudah menjadi bagai satu kelaziman, apabila ada sesuatu produk yang mendapat sambutan di kalangan pengguna, maka akan dihasilkan juga produk tiruan dengan tujuan mengautkan keuntungan yang lumayan. Kesannya pengguna akan tertipu dengan produk tiruan ini. Sudahlah wang banyak dibelanjakan sedangkan hasil tidak diperolehi.

Ini adalah analisa perbezaan Vimax asli dan Vimax tiruan yang latest pada tahun 2013!

Sekali imbas semuanya nampak hampir sama seperti vimax original. Hatta pil juga berwarna perang/coklat seperti vimax ori dengan botol juga mempunyai lot number. Vimax tiruan yang baru ini hampir 90% sama seperti original dari segi packaging. Ini amat mengelirukan customer.

Vimax Asli ada ditampal Hologram? Ada pengimport yang meletakkan hologram pada botol vimax, ada yang tidak meletakkan hologram. Jadi HOLOGRAM bukan penentu  Keaslian Vimax.

Sila lihat gambar menunjukkan perbezaan Vimax ori dan tiruan.



Kami Hanya Menjual Vimax ORIGINAL sahaja!
Jangan tunggu lagi!
Promosi Vimax Original Made In Canada!


Tawaran Sementara Sahaja!
Harga Istimewa!

RM330 Sebotol

RM280 sahaja!

PROMOSI
 sehingga 30 April 2014

RM250

Lebih Jimat Dengan Pembelian 2 Botol dan lebih
2 Botol : RM480 (RM240 sebotol)
3 Botol : RM690 (RM230 Sebotol)


Beli Sekarang Untuk Dapatkan FREE GIFT 

Beli 1 Vimax Percuma Ego Ring bernilai RM30  - Cincin untuk Zakar bagi Tahan Lama

Beli 2 Vimax Percuma Cream Developpe Sex bernilai RM60 untuk Urut Zakar

Beli 3 Vimax Percuma PRO EXTENDER bernilai RM160



Kos Penghantaran
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM10


PERCUMA!!!




Tunggu Dulu!

Tawaran Pakej Terhebat! 
Vimax&Pro ExtenderDiskaun
Harga Asal
RM460

Kini hanya

RM350
Kos Pos Laju adalah PERCUMA untuk Semenanjung, Sabah dan Sarawak



Kaedah Penghantaran Dengan Pos Laju!

Dijamin Sampai Dalam 2-3 hari bekerja



Kaedah Pembayaran adalah seperti berikut:

Maybank

(Global Herbs Resources)

5647 6210 3408
 
     

CIMB

(Falah Online)

 8600-483-712


Selepas bayaran, sila berikan maklumat berikut:
  1. Nama.
  2. Alamat.
  3. Nombor telefon.
  4. Tarikh dan masa bayaran.
  5. Bank
  6. Jumlah bayaran.
  7. Nama Produk- Vimax
Maklumat yang lengkap akan memudahkan proses penghantaran pesanan.

Maklumat boleh dihantar melalui (pilih salah satu sahaja):
  1. Emel: tipslelaki@gmail.com
  2. Telefon / SMS: 013 - 2828 286


Yang Benar,
Mizi
Global Herbs Resources


Eksklusif Untuk Pengunjung Laman Web Ini
PERCUMA Ebook Rahsia Zakar Sihat!




Pautan Berguna Tentang Vimax
Testimoni Vimax Blog Lelaki Kenali  Vimax Original




Promosi Produk Lelaki
Global Herbs Resources
Vimax VolumeExtenzeVigrx Plus
Pro ExtenderUbat Kuat (Pacak Langit )Vakoou
Wild-XSinrexPL Supergel


www.vimax2u.com
Hakcipta Terpelihara 2012-2014